VÂNDUT

Chiar la intrare in Ansamblul Intrarea cu Tei va oferim o casuta din lemn inconjurata de zone verzi, livezi de pomi fructiferi, o locatie ideala pentru deconectare in week-end sau vacanta.

Casa a fost construita in anul 2016 pentru folosinta personala, astfel ca nu s-a facut niciun compromis de la calitate. Suprafata construita desfasurata este de 85 mp si a fost gandita ca o casa ecologica de week-end cu o terasa superba de 44 mp, 2 camere (25 mp si 7 mp) si o baie. In jurul casei au fost plantati 25 de pomi fructiferi (meri, peri, gutui, pruni, ciresi, caisi, nuc) pe o suprafata generoasa de teren de 1000 mp.

Casuta se vinde complet utilata si mobilata, incluzand: TV, frigider, mobila de bucatarie, canapea, dulap, semineu electric, boiler, cabina de dus cu hidromasaj, sistem de alarma, camere de supraveghere, detectoare de fum.

Avand in vedere ca Ansamblul Intrarea cu Tei se afla langa centrul administrativ al orasului Racari, la o distanta de pana la 10 minute de ansamblu se afla 4 supermarketuri (Profi, MagaImage, Livorno, Shop & Go), precum si serviciile specifice unui oras: terenuri de sport, benzinarie, scoli, gradinite, liceu si chiar servicii de asistenta medicala (Salvare) sau pompieri. Subliniem avantajul locatiei Ansamblului Intrarea cu Tei aproape de centrul localitatii deoarece casele de vacanta sunt de regula situate in zone in care esti dependent de masina pentru cea mai mica necesitate.

Pretul de vanzare este 49.900 euro, oferta fiind facuta direct de catre proprietar, fara comisioane de intermediere.

Call Now Button